Kritika lista

Elsőként ennek az egész oldalnak a megalapozója, az etalon, egy Assasin’s Creed: Origins (ezek szerint már az EA támogatása is kell a Ubisoftnak) kritika, anonim Lanosch tag billentyűzetéből:

Kész, már az E3-s videón kiakadtam: Először is az ókori egyiptomban játszódik, tehát még bőőven a keresztéynség előtt, így nem lehetnek templar-ok, nem is derül ki, hogy akkor kik ellen kell harcolni (érződik, hogy a Ubisoft a lehetetlenségig facsargatja az AC széria tőgyeit, hogy tejeljen), de ez csupán részletkérdés, nem mindenki a story miatt játszik.

A grafikája szép, a gameplay nyílván nagyon hasonlít a korábbi részekben látott dolgokra. Aztán jött egy rész, ahol a kibaszott zulu harcosunk megröpteti a sólymát, mint valami kibaszott felderítő drónt! Mondom oké, ez még nem annyira elbaszott, mint elsőre látszik, az AC első 3 részében röntgen látással lehetett vizsgálni dolgokat.

Megy tovább a trailer, megtalálja homoknigger főhősünk a küldetés célpontját, két őrrel hadonászik kicsit, lecsapja őket, amire a #000000 színű gonoszember (akiről nem derült ki, hogy mi rosszat csinált, csak az, hogy vagyonos, befolyásos és nem fehér) elkezd rohanni. Kapásból a zergebaszó hősünk becélozza az íjjával, lő, a kamera szépen halad a nyíllal, fasza effektek meg minden, már majdnem betalál a menekülő rabszolgába, mire az elkezd lefelé futni a lépcsőn.

Na szép, végső soron akkor sikerült berakni egy olyan részletet az E3 trailerbe, ahol nem is sikerül befejezni a küldetést. ERRE BAZDMEG, A NYÍL A LÉPCSŐ TETEJÉN IRÁNYT VÁLT ÉS KÖVETI A MUKIT!!!

tl;dr sok homok, csupa néger, nincsenek templarok de van felderítő drón sólyom és homing missile arrow


A szóban forgó trailer:


A második ilyen csoda ami az itteni “magas” szintet megütötte az alább olvasható kritika a facebookról. Mind tudjuk, hogy régen minden jobb volt.

Évről évre egyre rosszabb és haszontalanabb a facebook. Azt még elfogadom, hogy telepakolják minden szar játékkal meg reklámmal meg anyám-kínja-retkes-szar appokkal, amiket minden paraszt összevissza megoszt, mint afrikai az ebolát, de az, hogy nem csak a felhasználóknak van nyúlszarnyi eszük, hanem erre a fejlesztők is rákontráznak, az olyan magas autizmusra utal, amit elvileg lehetetlen elérni!

Mi az, hogy androidos készülékről csak a mobil verzióját látom a honlapnak? Mi a vércukros Zuckerbergért kellett az üzeneteket teljesen szétválasztani az alap rendszertől Messenger néven? Miért nem lehet az egyszerű facebook appból megnézni az üzeneteket, anélkül, hogy leszedjem mellé a Messengert, a facebook Lite-ot meg a Messenger Lite-ot?! (nem vicc, mind a 2 alap appból van Lite verzió is, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite )

De mind a 4 szar, szarul optimalizált, bugos, faszszopó, szar funkciókkal van telepakolva, aminek több mint a felét Mark Reptileberg seggébe dugnám! És akkor ezek mellé, jön, hogy engem nem érdekelnek a legfontosabb események, hogy Kiss Irénnek már a 3. gyereke lesz 21 évesen, hogy “Nézdd meg ezt a videót, leesik az állad!” kiírásért cserébe kapsz valami fost amitől nem leesik, hanem letéped az állad és hozzábaszod annak vadszamárnak amelyik megosztotta veled! Én időrendben akarom nézni a dolgokat! ÉS ERRE KEDDEN ÉRTESÍT A HÉTFŐN TÖRTÉNT DOLGOKRÓL!!!!!

tl;dr A legújabb facebook review. Szar, ezt mind tudjuk (a facebook is)További szép napot kíván a Lanosch csapata!

“Make Lanosch fucking great again!”

Permanent link to this article: https://lano.sch.bme.hu/kritika-lista/